Відвідати Грузію і відчути її дух – це можливо завдяки автомобільній оренді від "Hire". Нам не просто надають засоби для подорожі, ми створюємо можливості для незабутніх пригод.

Наш автопарк - найбільший у Грузії, з 109 власними автомобілями різних класів. Вибирайте будь-яку модель, що вам до вподоби, і насолоджуйтесь свободою подорожувати.

Ми пишаємося тим, що пропонуємо найкращі ціни в Грузії. "Hire" - це не просто прокат авто, а лоукост серед послуг прокату. У нас всі ціни мінімальні, щоб ваші подорожі були доступними і приємними.

З "Hire" ви можете розраховувати на подачу автомобіля 24/7. Не має значення, чи це ранок чи пізньо вечір, ми готові задовольнити ваші потреби у будь-який час, будь-де, будь-який день тижня.

Ми завжди поруч, щоб допомогти вам у дорозі. Наші оператори доступні цілодобово, готові вирушити на допомогу у будь-якому випадку, включаючи надання допомоги в разі аварій чи нестандартних ситуацій.

Відкрийте для себе чарівну країну Грузію, подорожуючи нашими дорогами. Від старовинних замків до крутих гірських доріг, від колоритного населення до неймовірної грузинської кухні - все це чекає на вас.

З "Hire" ви зможете відвідати Тбілісі, Батумі, Кутаїсі та інші міста Грузії, починаючи свою подорож з аеропорту. В нашому асортименті є автомобілі різних класів, щоб задовольнити будь-які потреби в комфортному подорожуванні.

Заправте своє подорожнє паливо енергією грузинської гостинності та неймовірними враженнями від країни, яка здатна зачарувати кожного своєю красою та культурою.